Particulier

Professionele dienstverlening van concept tot uitvoering

Mooi op Maat gaat altijd oplossingsgericht en realistisch te werk. Wij maken functionele creatieve ontwerpen van hoge kwaliteit die budgettair mogelijk en uitvoerbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan diensten. Van concept tot uitvoering, wij leiden alles in goede banen. Het begint bij een adviesgesprek waarin we samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens maken wij een plan van aanpak voor de verschillende fases van het project. Onze ideeƫn werken we uit in 3D ontwerpen, waardoor u meteen een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. Als er een definitieve keuze voor een optie is gemaakt, gaan wij verder met het uitwerken van (maatwerk) meubilair en leggen de juiste kleuren en materialen vast. Tot slot coƶrdineren wij de uitvoering en montage. Zo heeft u de zekerheid dat het conceptuele idee in uw ruimte tot leven komt zoals bedoeld.

Badkamermeubileur

Een badkamermeubel op maat gemaakt. Hier is gekozen voor een eiken afwerking en vier lades. Hierdoor is er ruimte genoeg om alle benodigdheden bij de hand te houden en op te bergen.

Hoogglans witte keuken

Mooie strakke witten keuken. Gemaakt met een greeploos design en voorzien van alle apparatuur. De sterke toplaag zorgt voor een lange levensduur en met dit prachtige fornuis wordt koken een feestje!

Ze leveren mooi kwalitatief vakwerk voor een goede prijs. De keuken is qua degelijkheid niet te vergelijken met een ‘gewone’ keukenspeciaalzaak of een Ikea. Echt top!

Nora

Hoekkeuken, hoge kwaliteit

Portfolio