Selecteer een pagina

Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2002 zijn wij specialist in het maken van interieurs op maat. Bij u thuis of op uw bedrijf, alle wensen op interieurgebied kunnen bij ons gerealiseerd worden. Of het nou een idee is dat nog uitgewerkt moet worden of een compleet uitgedacht plan, wij staan klaar om u te begeleiden naar uw droominterieur. Zowel een badkamermeubel als een complete kantoorinrichting zijn bij ons in goede handen. Desgewenst maakt onze ontwerper een 3D-ontwerp zodat u van tevoren precies weet hoe uw interieur eruit gaat zien. Ontwerpen is een proces van samenwerking met u als klant, want wij vinden het belangrijk dat uw interieur bij u past. Zowel in uitstraling als in functionaliteit. Na uw goedkeuring gaan onze ervaren vakmensen aan de slag. Zij staan garant voor kwaliteit en hebben oog voor detail zodat uw meubels er op en top uitzien. Tot en met het plaatsen op locatie zorgen wij ervoor dat uw project met zorg uitgevoerd wordt, zodat u er alleen nog maar van hoeft te genieten.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken, dus bel of mail ons gerust voor een afspraak!

Interieurs op smaak

Functionele creatieve ontwerpen van hoge kwaliteit die budgettair mogelijk en uitvoerbaar zijn. Oplossingsgericht en realistisch. Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan diensten.

Van concept tot uitvoering, wij leiden alles in goede banen. Het begint bij een adviesgesprek waarin we samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen en vervolgens onze ideeën uitwerken in een 3D ontwerp, waardoor u meteen een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. Na de definitieve keuze, gaan wij verder met het uitwerken van (maatwerk) meubilair en leggen de juiste kleuren en materialen vast. Tot slot coördineren wij de uitvoering en montage.

Zo heeft u de zekerheid dat het conceptuele idee in uw ruimte tot leven komt zoals bedoeld.

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Contact

ADRES
Dukaatstraat 16, 4879 AD Etten-Leur

E-MAIL ADRES
verkoop@mooiopmaat.nl

TELEFOONUUMER
076-7510100

openingstijden

MAANDAG TOT EN MET DONDERDAG
7:30 – 16:30 uur

VRIJDAG
7:30 – 15:00 uur

WEEKENDEN
Zaterdagen, zondagen & feestdagen gesloten