Selecteer een pagina

Zakelijk (oud)

zakelijke interieurbouw

Inspirerende zakelijke interieurs op maat gemaakt

Met onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze creëren wij bij Mooi op Maat zakelijke omgevingen die uw onderneming weerspiegelen, functioneel zijn en een totaalbeleving garanderen. Wij ontwerpen en vervaardigen complete inrichtingen voor bedrijfskantoren, winkels, cafés, restaurants, bedrijfskantines en hotels.

Unieke interieurconcepten voor hotel- en horeca

Interieurontwerp is een belangrijk onderdeel van het totale bedrijfsconcept, met name als het horecaondernemingen betreft. Samen met u creëren wij unieke en verrassende creatieve ontwerpen afgestemd op uw wensen en behoeftes. Interieurs waarbij rekening wordt gehouden met gebruikerskwaliteit, duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid voor het personeel.

Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid

Wij maken meubilair op maat dat bijdraagt aan een originele sfeer in uw ruimte. Een ontwerp moet niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook lang meegaan. Daarom maken wij gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit waar u en uw klanten lang plezier aan zullen beleven. In omgevingen die zich kenmerken door intensief gebruik is slijtvaste duurzaamheid een belangrijk onderdeel. Met name bij hotel en bar interieur ontwerp houden we hier extra rekening mee tijdens het creatieve proces.

Professionele dienstverlening van concept tot uitvoering

Mooi op Maat gaat altijd oplossingsgericht en realistisch te werk. Wij maken functionele creatieve ontwerpen van hoge kwaliteit die daarbij budgettair mogelijk en uitvoerbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan diensten. Van concept tot uitvoering, wij leiden alles in goede banen. Het begint bij een adviesgesprek waarin we samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens maken wij een plan van aanpak voor de verschillende fases van het project. Onze ideeën werken we uit in 3D ontwerpen, waardoor u meteen een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. Als er een definitieve keuze voor een optie is gemaakt, gaan wij verder met het uitwerken van (maatwerk) meubilair en leggen de juiste kleuren en materialen vast. Tot slot coördineren wij de uitvoering en montage. Zo heeft u de zekerheid dat het conceptuele idee in uw ruimte tot leven komt zoals bedoeld.

Klik hier voor onze complete galerij voor de zakelijke interieurbouw, laat u inspireren. Bent u geïnspireerd geraakt en heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op, dit kan via het contactformulier of via het telefoonnummer +31 (0) 76 7510100.

zakelijke interieurbouw